Prima pagina


       Stimati  Clienti                                                                                                 

     Suntem o companie partenera a unui grup elvetian care are ca si principal domeniu de activitate comercializarea compresoarelor cu surub second hand precum si a uscatoarelor de aer second hand.

     Echipamentele comercializate prin intermediul firmei noastre sunt in prealabil curatate, verificate si testate in probe de presiune de catre partenerul nostru inainte de a fi livrate catre dumneavoastra.

     Garantia acordata echipamentelor noastre este de 6 luni de la punerea in functiune dar nu mai mult de 9 luni de la livrare cu conditia respectarii de catre beneficiar a prevederilor impuse de manualul de intretinere si exploatare al producatorului. Punerea in functiune a echipamentelor(conectare electrica si pneumatica, efectuare de probe si instruire personal) este gratuita, fiind inclusa in pretul de vanzare si constituie o conditie vitala in acordarea garantiei.

      Preturile afisate sunt considerate DDP sediu beneficiar indiferent daca echipamentul este in stoc Romania sau Elvetia.

      Modalitatea de plata standard este 50% plata avans si diferenta de 50% la livrare cu fila CEC scadenta la 30 zile.

      In cazul achitarii 100% in avans se percepe un discount de 5%. Termenul de livrare este de 7 zile calendaristice de la plata avansului in cazul echipamentelor cu motoare de antrenare pana in 75 KW inclusiv iar pentru cele incepand de la 90 KW termenul standard este de 2-3 saptamani de la plata avansului deoarece implica antamare transport de tonaj mare.

      Firma noastra asigura service garantie si post garantie la toate echipamentele comercializate precum si consumabile, piese de schimb si uleiuri.